Nan Xiang Xiao Long Bao Expands to Connecticut

Nan Xiang Xiao Long Bao, the renowned restaurant famous for its delectable Shanghainese soup dumplings, is set to open its doors in Stamford, Connecticut. After gaining popularity in Flushing, Queens, New York, since its establishment in 2006, the restaurant is expanding its reach and bringing its culinary expertise to the Stamford Town Center.

Replacing the former Kona Grill at 100 Grerock Place, Nan Xiang Xiao Long Bao aims to captivate the taste buds of locals with its authentic Northern Chinese cuisine and iconic dishes. While an official opening date is yet to be announced, the anticipation for this Michelin-recognized restaurant is steadily growing.

“We are thrilled to welcome Nan Xiang Xiao Long Bao to Stamford Town Center,” expresses Dan Stolzenbach, General Manager of the shopping center. “Their reputation precedes them, and we expect their mouthwatering Shanghainese dumplings and bao buns to become an instant hit in our community.”

With a diverse menu offering a variety of dishes, Nan Xiang Xiao Long Bao is sure to satisfy every craving. From the coveted crab and pork soup dumplings to the savory steamed buns and Shanghainese dim sum, the restaurant promises to deliver an authentic culinary experience. Other customer favorites include pan-fried crispy noodles, fried rice cakes, scallion pancakes with sliced beef, and an array of flavorful noodle soups.

As Nan Xiang Xiao Long Bao expands its presence, it continues to attract not only Chinese immigrants longing for Northern Chinese delicacies, but also a growing number of adventurous food enthusiasts. With rave reviews from publications like New York Magazine and Gothamist, the restaurant’s fame has only soared in recent years.

In addition to the Stamford location, Nan Xiang Xiao Long Bao has plans to open new branches in Westbury, New York; East Rutherford, New Jersey; King of Prussia, Pennsylvania; and Pittsburgh, Pennsylvania. With its expanding empire, this beloved restaurant is set to bring the most original flavors from China to a wider audience.

Nan Xiang Xiao Long Bao, a híres étterem a mennyei kínai levestésztától, a shanghainese gombócoktól, megnyitja kapuit Connecticut állam Stamford városában. Az étterem 2006-os alapítása óta, New York Queens Flushing-ban vált népszerűvé, most kiterjeszti hatókörét és gasztronómiai szaktudását a Stamford Town Center-be viszi.

Az előző Kona Grill helyén, a 100 Grerock Place-en található Nan Xiang Xiao Long Bao arra törekszik, hogy lenyűgözze a helyiek ízlelőbimbóit az északi kínai konyha és ikonikus ételei autentikus ízével. Amíg az hivatalos nyitás dátumát még be kell jelenteni, az izgalom ezen Michelin-díjjal elismert étterem iránt folyamatosan növekszik.

“Nagy örömmel üdvözöljük a Nan Xiang Xiao Long Baot a Stamford Town Centerben” – mondja Dan Stolzenbach, a bevásárlóközpont vezetője. “Hírnévük előzi meg őket és azt várjuk, hogy mennyei shanghainese gombócaik és bao bunaik azonnali sikerét aratják közösségünk körében.”

A Nan Xiang Xiao Long Bao változatos menüje biztosítja a választékot, hogy minden vágyat kielégítsen. A vágyott rák- és sertéshús levestésztáktól a fűszeres párolt buci és shanghainese dim sum-okig az étterem autentikus gasztronómiai élményt nyújt. Egyéb vendégkedvencek közé tartozik a panírozott ropogós tészta, a sült rizstordák, a zöldhagymás palacsinta szeletelt marhahússal és a különféle ízes tészta levesek.

Amint a Nan Xiang Xiao Long Bao tovább terjeszkedik, nem csak észak-kínai finomságokra vágyó kínai bevándorlókat, hanem egyre növekvő vállalkozószellemű gasztronómiai rajongók számát is vonzza. New York Magazine és a Gothamist fényes kritikáinak köszönhetően az étterem hírneve az utóbbi években csak növekedett.

A Stamford-i helyszínen kívül a Nan Xiang Xiao Long Bao tervben van, hogy új ágakat nyisson Westbury, New York-ban; East Rutherford, New Jersey-ben; King of Prussia, Pennsylvania-ban; és Pittsburgh, Pennsylvania-ban. E kultikus étterem bővülő birodalma által a legautentikusabb ízeket viszi Kínából egy szélesebb közönség elé.

Key terms/jargon:
– Shanghainese soup dumplings: shanghainese levestészta

Related links:
Nan Xiang Xiao Long Bao