Nagyszerű kínai éttermek Nottinghamshire-ben

Fedezzen fel egy különleges kulináris élményt a Nottinghamshire legjobb értékeléssel rendelkező kínai éttermeiben! Legyen szó mély sült chili borjúrákról vagy vegetáriánusoknak készült zöldséges tavaszi tekercsekről, a következő három étterem, amelyeket a Three Best Rated válogatott, garantáltan kielégítik minden étvágyat.

Ha éppen elvitelre vágyik, akkor a Willow House lett a helyi olvasók kedvence a Nottinghamshire Live szavazása alapján. Ez a Sherwood-i hely, amelynek Google-ön 4,7 csillaga van az ötből, egy nagyszerű menüt kínál számos különböző étellel.

Egy értékelő, aki elköltözött a környékről, számos élményt osztott meg, amikor évekkel később visszatért a Mansfield Road-i helyszínre. De ha egy helyben elfogyasztott kínai étkezést szeretne, akkor az alábbi három lehetőség tökéletes választás.

Nottinghamshire három legjobb kínai étterme a Three Best Rated szerint:

Mandarin Étterem
A városban található Mandarin Étterem a legjobb helyezést érte el autentikus kínai konyhája miatt. Az üzlet tulajdonosa, Alan Cheung, ki kellett, hogy újból nyissa az éttermet egy új helyen, miután az eredeti épület 2009-ben leégett. A Mandarin étterem most a Hockley-i Belward Street-en található, mindössze 50 méterre az eredeti helyétől.

Az étterem specialitása a dim sum menü, amelyet az egyik értékelő így jellemezett: “Mindig pont beválik.” Több mint 60 étel közül választhatnak, és a kiterjedt menüjükért tíz pontot kaptak. Az étterem ellenőrzési jelentése a tapasztalatokat, az árakat és az üzleti órákat is dicséri, mivel az étterem 12-től 10-ig nyitva tart, és csütörtökön kívül minden nap üzemel.

Mr Man’s Étterem
Az 1987-ben alapított Mr Man’s étterem, amely a városközponttól nyugatra mindössze két mérföldre található, maláj és kantonéz ételeket kínál. Nottinghamshire második legjobb kínai éttermeként az étterem helyszíne, árai és az étlap változatossága mind tíz pontot kapott.

A Three Best Rated így nyilatkozott: “Lenyűgöző atmoszférája, étele és szolgáltatása a Mr Man’s Wollaton-ban. A személyzet segítőkész és barátságos volt, figyelmesen hallgattak és odafigyeltek mindenki részletére. Az étterem és a mosdók nagyon tiszták voltak. Biztosan visszatérünk a következő hónapban, mert mindannyian lenyűgözve voltunk.”

A helybeliek aláíró ízeket ízlelhetnek meg, mint például az aromás kacsa és a sercegő marhasült, majd élvezhetnek egy séta a közeli Wollaton Parkban.

Mayfair Étterem
Harmadik helyen áll a Mayfair Étterem a Mansfield Road-on, ahol kínai ételükhöz “Hozd magaddal a saját italodat” (BYOB) ajánlat is tartozik. Az étlap változatos kínálata kilenc pontot ért el, legkedveltebb előételaik közé tartoznak a pillangórákok, ropogós kacsa és a chilis bordák.

Egy értékelő dicsérte a kiváló ügyfélszolgálatot: “Imádjuk! Mindig ugyanaz és mindig pontosan tudjuk, mit várhatunk, mégis az emberek mindig visszajönnek. A férfit, aki működteti, nagyon barátságosnak találjuk, mindig jut ideje a beszélgetésre. Mindenkinek nagyon ajánljuk – nagyszerű ételek és szolgáltatás.”

Fedezze fel ezeket a kiváló kínai éttermeket Nottinghamshire-ben, és élvezze a különleges ízeket és a kiváló kiszolgálást!

Kérdések és válaszok

1. Melyek Nottinghamshire legjobb értékeléssel rendelkező kínai éttermei?
A Three Best Rated szerint a Willow House, a Mandarin Étterem és a Mr Man’s Étterem a legjobbak.

2. Mi a Willow House ajánlása az elvitelhez?
A Willow House ajánlott helyi olvasók a Nottinghamshire Live szavazása alapján. Egy nagyszerű menüt kínálnak számos különböző étellel.

3. Hol található a Mandarin Étterem?
A Mandarin Étterem a Hockley-i Belward Street-en található, mindössze 50 méterre az eredeti helyétől.

4. Milyen ételeket találhatunk a Mandarin Étteremben?
A Mandarin Étterem dim sum menüje különösen híres, amelyben több mint 60 étel közül választhatunk.

5. Hol található a Mr Man’s Étterem?
A Mr Man’s Étterem a városközponttól nyugatra található, mindössze két mérföldre.

6. Mi jellemző a Mayfair Étteremre?
A Mayfair Étterem a Mansfield Road-on található, és “Hozd magaddal a saját italodat” (BYOB) ajánlatot is tartalmaz.

7. Milyen ételek találhatók a Mayfair Étterem étlapján?
A Mayfair Étterem menujében szerepelnek például pillangórákok, ropogós kacsa és chilis bordák.

Jelentős fogalmak és kifejezések

– Dim sum: Kínai konyhaművészet, amelyben kis, gőzölt vagy sült ételeket szolgálnak fel különböző töltelékekkel.
– Maláj konyha: Malájzia nemzetközi és etnikai befolyásokkal rendelkező konyhája, amelyben különböző fűszerek és ízek találhatók.
– Kantonéz konyha: A Kanton tartomány Jünnan városához köthető dél-kínai konyhastílus, amelyre jellemzőek a friss összetevők és a gőzölési technikák.
– BYOB: “Hozd magaddal a saját italodat” (Bring Your Own Bottle) rövidítése, amely arra utal, hogy az étterem engedélyezi a vendégeknek, hogy magukkal hozzák saját italukat az étkezés mellé.

Ajánlott kapcsolódó linkek

– Nottinghamshire Live: link name
– Willow House: link name
– Mandarin Étterem: link name
– Mr Man’s Étterem: link name
– Mayfair Étterem: link name