Drop and Pay™ by Ziosk: Revolutionizing the Dining Experience

Ziosk, a leading provider of restaurant ordering and payment systems, has introduced a game-changing technology called Drop and Pay™ that redefines the way guests settle their bills. Unlike traditional server tablets that require wait staff to hover around the table during the checkout process, Drop and Pay™ allows servers to simply place a digital check presenter on the table, enabling guests to pay in seconds while also enhancing surveys, loyalty programs, and server productivity.

The innovation of the Ziosk Pro Server Tablet with integrated Drop and Pay™ feature brings convenience and efficiency to payment methods. Guests can seamlessly sign up, sign in, accrue loyalty points, and redeem them during the checkout process, resulting in increased engagement and a smoother service experience.

The universal compatibility of Drop and Pay™ is a game-changer for both service staff and guests. It supports various payment methods, including popular options like Apple Pay, Google Pay, and Samsung Pay, as well as contact and contactless EMV, gift cards, and coupons. This streamlined payment process eliminates friction and enhances the overall dining experience.

The sleek and elegant design of the Ziosk Pro Server Tablet is suitable for fine dining settings, while its ruggedized construction ensures durability in restaurant environments.

Rhonda Levene, Ziosk President and COO, expressed her excitement about partnering with P.F. Chang’s, stating that this collaboration will bring an enhanced hospitality experience through their world-class restaurant technology. The implementation of the Ziosk Pro Server Tablet with Drop and Pay™ at P.F. Chang’s has already shown remarkable results, with over 90% of transactions occurring on the device. Moreover, there has been a significant increase in loyalty signups and sign-ins, along with notable improvements in table turn times and labor efficiency.

Brad Hill, Chief Operating Officer at P.F. Chang’s, shared his enthusiasm for the partnership, highlighting that the integration of the Ziosk Pro Server Tablet with Drop and Pay™ will undoubtedly elevate their commitment to exceptional service.

Ziosk and P.F. Chang’s are now working towards rolling out this innovative solution at all locations by the 3rd quarter of 2024. In the meantime, Ziosk will showcase the Ziosk Pro Server Tablet with Drop and Pay™ at the Restaurant Leadership Conference in Scottsdale, AZ, from April 14-17, where industry professionals and media can experience this cutting-edge technology firsthand.

Ziosk continues to be a pioneer in revolutionizing the dining experience with its suite of solutions that optimize guest experiences and improve operational efficiency. With their innovative technologies, Ziosk engages over one million guests per day and has processed over $23 billion in transactions on their platform.

For more information, visit www.ziosk.com.

Ziosk, az étteremrendelési és fizetési rendszerek vezető szolgáltatója bemutatta a Drop and Pay™ nevű forradalmi technológiát, amely újraértelmezi a vendégek számlafizetési folyamatát. A hagyományos pincér táblagépekkel ellentétben, amelyek a személyzetnek azt követelik, hogy a fizetési folyamat során ott legyen az asztal körül, a Drop and Pay™ lehetővé teszi, hogy a pincérek egyszerűen helyezzenek egy digitális számlászképet az asztalra, amellyel a vendégek néhány másodperc alatt fizethetnek, miközben javítják a felméréseket, hűségprogramokat és a pincérek termelékenységét.

A Ziosk Pro Server Tablet integrált Drop and Pay™ funkcióval felszerelt innováció kényelmet és hatékonyságot biztosít a fizetési módszerek terén. A vendégek könnyedén regisztrálhatnak, bejelentkezhetnek, gyűjthetnek hűségpontokat és beválthatják azokat a fizetési folyamat során, ami növeli a részvételt és simábbá teszi a szolgáltatás élményét.

A Drop and Pay™ univerzális kompatibilitása forradalmasítja mind a személyzet, mind a vendégek számára. Támogatja a különböző fizetési módszereket, ideértve az Apple Pay-t, a Google Pay-t és a Samsung Pay-t, valamint a kapcsolati és kapcsolatmentes EMV-t, a lehetőséget az ajándék kártyákra és kuponokra. Ez az egyszerűsített fizetési folyamat megszünteti a súrlódást és javítja az étkezés összképét.

A Ziosk Pro Server Tablet letisztult és elegáns kialakítása alkalmas finom étkezési helyzetekre, míg tartós kialakítása biztosítja az éttermi környezetben való tartósságot.

Rhonda Levene, a Ziosk elnöke és ügyvezető igazgatója, nagy örömét fejezte ki a P.F. Chang’s-szel való együttműködés kapcsán, kijelentve, hogy ez a partnerség az éttermi technológia világszínvonalán keresztül javítja a vendéglátási élményt. A Ziosk Pro Server Tablet és a Drop and Pay™ bevezetése a P.F. Chang’s-nél már kiváló eredményeket mutatott, 90% feletti tranzakciók száma esett a készülék használatával, emellett jelentős növekedést tapasztaltak a hűségprogramokban való regisztrációkban, valamint az asztalterülési idők és a munkaerő hatékonyságának észrevehető javulását.

Brad Hill, a P.F. Chang’s ügyvezető igazgatója, lelkesedését fejezte ki a partnerséggel kapcsolatban, hangsúlyozva, hogy a Ziosk Pro Server Tablet és a Drop and Pay™ integrációja kétségtelenül emeli az ügyfélszolgálathoz való elkötelezettségüket.

A Ziosk és a P.F. Chang’s jelenleg az innovatív megoldást tervezik az összes helyszínen 2024. harmadik negyedévére történő bevezetésére. Közben a Ziosk bemutatja a Ziosk Pro Server Tablet-et Drop and Pay™ funkcióval az április 14-17 között Scottsdale-ben megrendezett Restaurant Leadership Conference-on, ahol az iparági szakemberek és a média első kézből tapasztalhatják meg ezt a high-tech technológiát.

A Ziosk továbbra is úttörő szerepet játszik az étkezési élmény forradalmasításában olyan megoldásaival, amelyek optimalizálják a vendégek tapasztalatait és javítják az operatív hatékonyságot. Innovatív technológiáival a Ziosk napi több mint egy millió vendéget vonz és több mint 23 milliárd dolláros tranzakciót dolgozott fel platformján.

További információért látogasson el a www.ziosk.com oldalra.