Meghalt egy személy a Peking Wok étterem konténerében?

A híres Peking Wok kínai étterem, mely a Broad utca 1537. szám alatt található, ma hajnalban hírtelen kisült egy rejtélyes haláleset. A járőr, Brian Truax hadnagy megerősítette, hogy egy holttestet találtak az étterem konténerében. Az elhunytat 2022. február 18-án, este 8:19-kor hivatalosan halottnak nyilvánították.

Truax hadnagy egyelőre semmilyen további információt nem adott ki az ügyről, amíg az autopszia el nem készül, ami hamarosan megtörténik. Közben azonban kiderült, hogy a Peking Wok helyén 911 hívás érkezett, amire a rendőrség rövid időn belül reagált.

Egyelőre nincsenek elérhető további részletek, de ez az esemény felkelti az emberek érdeklődését. A közösségi biztonsági riasztásokra specializálódott Citizen alkalmazás szerint a helyszínen bekövetkezett eseményről érkezett jelzés, és néhány perccel később a rendőrség is reagált.

Ezt az esetet mindenképpen figyelemmel kell kísérni, hiszen alapvetően nyugodt környéken található az étterem és az itt élő emberek sokkolódva reagálnak az ilyen eseményekre. Az emberek kérdezik, mi történhetett, és milyen okai lehetnek ennek a szomorú esetnek.

További részletekért olvassa el nyomtatott kiadványainkat, a (614) Magazine-t és a Stock & Barrel-t. A legfrissebb számok ingyenes példányait itt találhatja!

A Peking Wok kínai étteremben egy rejtélyes haláleset történt. A rendőrség megerősítette, hogy egy holttestet találtak az étterem konténerében. Az elhunytat 2022. február 18-án, este 8:19-kor hivatalosan halottnak nyilvánították.

A rendőrség egyelőre nem közölt további információkat az üggyel kapcsolatban, az autopszia eredményét várják. Az esettel kapcsolatban a rendőrség gyorsan reagált az érkezett 911 hívásra.

A Citizen alkalmazás, amely a közösségi biztonsági riasztásokra specializálódott, jelzést kapott az esetről, és a rendőrség rövid időn belül a helyszínre érkezett.

Az eset felkelti az emberek érdeklődését, hiszen az étterem nyugodt környéken található, és az itt élők sokkolódva reagálnak az ilyen eseményekre. Az emberek azt kérdik, hogy mi történhetett, és mi lehet ennek a szomorú esetnek az oka.

További részletekért olvassa el a nyomtatott kiadványokat, a (614) Magazine-t és a Stock & Barrel-t. A legfrissebb számokat ingyenesen megtalálhatja itt.

Jelenleg nincsenek elérhető további részletek a cikkben.