Örömmel közzétesszük az e4m Play Streaming Media Awards ötödik kiadásának dátumát

Az Exchange4Media Group örömmel jelenti be az e4m Play Streaming Media Awards ötödik kiadását, amely 2024. május 9-én kerül megrendezésre Mumbaiban. A díjkiosztó est előtt a tekintélyes zsűri találkozik és kiválasztja az ünnepelendő kiváló munkák nyerteseit. Az e4m Play Streaming Media Awards 2024 tartalmi/teljesítmény-jury találkozója április 19-én kerül megrendezésre Mumbaiban.

Ez a zsűrizés második fordulója. Az “Márka Jury” találkozója április 16-án volt. A zsűrizésen a reklám, marketing és média világának kiemelkedő személyiségei gyűlnek össze, hogy kiválasszák a nyerteseket a széles körű kategóriák közül.

A tartalmi/teljesítmény-jury ülést Amit Sharma, a Chrome Pictures rendezője, producere és alapítótársa vezeti. A zsűri további tagjai az ipari vezetők, tapasztalt szakemberek és a szakma híres személyiségei közül kerülnek ki.

Az e4m Play Streaming Media Awards célja a tehetség, a tartalom, a márkák és a platformok kiválóságának, kreativitásának, innovációjának és kiemelkedő munkájának elismerése, tiszteletadása és ünneplése. Az április 19-én a tiszteletreméltó zsűri által elbírált kategóriák közé tartoznak a “Tartalmi és Teljesítménykategóriák”. Az elismert díjak kiemelkedő teljesítményeket ismernek el és ünnepelnek meg öt fő kategóriában, amelyek mindegyike részkategóriákra van osztva.

A zsűri elnök Amit Sharma mellett a további zsűritagok közé tartozik Arpan Bhattacharya, a Lowe Lintas kreatív igazgatója; Amer Jaleel, a The Curativity alapítója; Dnyanesh Zoting, rendező és író; Dimple Kharbanda, producer és a Kangra Talkies Pvt Ltd alapítója; Devendra Deshpande, a Friday FilmWorks vezérigazgatója; Hemant Shringy, a BBDO India kreatív igazgatója; Kartik Smetacek, a L&K Saatchi & Saatchi kreatív igazgatója; Ketki Pandit, producer; Mohaan Nadaar, producer a TEAMO Productions részéről; Mukund Olety, a VMLY&R kreatív igazgatója; Mayank Shekhar, indiai filmkritikus, újságíró és szerző; Mitrajit Bhattacharya, alapító és elnök a The Horologists és Nikhil Mirchandani részéről, a Vishal Bhardwaj Films korábbi vezérigazgatója.

A további zsűritagok közé tartozik Pops KV Sridhar, a Nihilent Limited globális vezető kreatív igazgatója; Pallavi Chakravarti, a Fundamental alapítója és kreatív igazgatója; Priti Shahani, a Tusk Tale Films alapítója és producere; Sandipan Bhattacharyya, a GREY Group dél-ázsiai ügyvezető igazgatója és kreatív igazgatója; Shailja Saraswati, az Omnicom Media Group India tartalomigazgatója; Sunetro Lahiri, a The Glitch kreatív igazgatója; Sejal Shah, a Bombay Fables Motion Pictures rendezője, producere és alapítótársa; Varun Shah, a Publicis Production vezérigazgatója és Yash Kulshrestha, a ^ a t o m kreatív igazgatója.

Az e4m Play Streaming Media Awards 2024 további részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

Az Exchange4Media Group örömmel jelenti be az e4m Play Streaming Media Awards ötödik kiadását, amely 2024. május 9-én kerül megrendezésre Mumbaiban. A díjkiosztó est előtt a tekintélyes zsűri találkozik és kiválasztja az ünnepelendő kiváló munkák nyerteseit. Az e4m Play Streaming Media Awards 2024 tartalmi/teljesítmény-jury találkozója április 19-én kerül megrendezésre Mumbaiban.

Zsűri: A reklám, marketing és média világának kiemelkedő személyiségekből álló zsűri fogja kiválasztani a nyerteseket a széles körű kategóriák közül.

Tartalmi/teljesítmény-jury: A zsűri tagjai az ipari vezetők, tapasztalt szakemberek és ismert személyiségek közül kerülnek ki. Amit Sharma, a Chrome Pictures rendezője, producere és alapítótársa vezeti a zsűrit.

Az e4m Play Streaming Media Awards célja: A tehetség, a tartalom, a márkák és a platformok kiválóságának, kreativitásának, innovációjának és kiemelkedő munkájának elismerése, tiszteletadása és ünneplése. Az április 19-én a tiszteletreméltó zsűri által elbírált kategóriák közé tartoznak a “Tartalmi és Teljesítménykategóriák”. Az elismert díjak kiemelkedő teljesítményeket ismernek el és ünnepelnek meg öt fő kategóriában, amelyek mindegyike részkategóriákra van osztva.

Zsűri tagok: A zsűri elnöke Amit Sharma. További zsűritagok közé tartozik Arpan Bhattacharya, Amer Jaleel, Dnyanesh Zoting, Dimple Kharbanda, Devendra Deshpande, Hemant Shringy, Kartik Smetacek, Ketki Pandit, Mohaan Nadaar, Mukund Olety, Mayank Shekhar, Mitrajit Bhattacharya és Nikhil Mirchandani.

Tozonábbi zsűritagok: Pops KV Sridhar, Pallavi Chakravarti, Priti Shahani, Sandipan Bhattacharyya, Shailja Saraswati, Sunetro Lahiri, Sejal Shah, Varun Shah és Yash Kulshrestha.

Az e4m Play Streaming Media Awards 2024 további részleteiről ide kattintva tájékozódhat: link name.