A Szechuan Feast Awaits at Mountain House in Rowland Heights

A culinary adventure awaits at Mountain House, an upscale Szechuan restaurant tucked away in Rowland Heights. This hidden gem stands out from the typical mini-mall dumpling shops that dominate the local scene. With an elegant and hyper-designed interior, Mountain House offers a dining experience fit for special occasions and those seeking an exquisite meal.

Upon entering the restaurant, guests are greeted with a sight to behold. The dining area is divided into small “islands,” creating an indoor village-like atmosphere. Each table is separated by wooden structures, giving diners a sense of privacy amidst the bustling ambiance. An iPad-like device is used for guests to apply for a table, as the restaurant does not take reservations. Be prepared for a wait as Mountain House is always busy.

The menu at Mountain House is a treasure trove of Szechuan delights. For those craving traditional flavors, the “Szechuan special street food” dishes are a must-try. Begin with the dumplings in mushroom chicken soup, then work your way up to the boneless bo-bo chicken tidbits in a spicy sauce. The dumplings in chili oil provide a fiery kick, while the Yibin style ran noodles, also known as Szechuan Burning Noodles, will leave your taste buds tingling.

If you’re feeling adventurous, delve into the thrilling world of “Ma-La Szechuan” dishes. “Ma-la” refers to a numbing and spicy combination that is emblematic of Szechuan cuisine. These dishes are not for the faint of heart but offer a unique and unforgettable taste experience. The menu also features a diverse range of cold dishes, including Szechuan pickles and various creations featuring poached chicken, bamboo shoots, and duck tongue.

To balance the intense flavors of the ma-la dishes, Mountain House offers more traditional options such as fried rice with Szechuan peppers and bacon. For a truly memorable dessert, indulge in the peach resin rice balls or the sweet drunken jelly. However, nothing satisfies quite like a large pot of chocolate fudge ripple to cool the system after such an exhilarating meal.

Mountain House in Rowland Heights invites you to embark on a culinary journey through the bold and vibrant flavors of Szechuan cuisine. Whether you’re a seasoned Szechuan enthusiast or a curious foodie looking for a unique experience, this restaurant guarantees a feast that will leave you craving more.

Egy gasztro kaland vár a Mountain House-nál, egy felsőkategóriás Szecsuáni étteremben, amely Rowland Heightsben rejtőzik. Ez a rejtett kincs kiemelkedik a helyi színtér domináns mini pláza gombóstű boltok közül. A Mountain House elegáns és hypertervezett belsővel rendelkezik, olyan étkezési élményt kínálva, amely alkalmas különleges alkalmakra és azok számára, akik kifinomult ételt keresnek.

Belépéskor a vendégeket lenyűgöző látvány fogadja. Az étkező terület apró “szigetekre” van osztva, ami egy beltéri falusias hangulatot teremt. A fából készült szerkezetek választják el az egyes asztalokat, ami lehetőséget ad a vendégeknek a magánélet érzésére a nyüzsgő atmoszférában. Az asztalig levezényelt iPad-szerű eszköz használható a helyfoglaláshoz, mivel az étterem nem fogad foglalást. Készüljön fel a várakozásra, mert a Mountain House mindig zsúfolt.

A Mountain House étlapja Szecsuáni ínyencségek kincsesbányája. Azok számára, akik a hagyományos ízeket kívánják, a “Szecsuáni különleges utcai ételeket” mindenképpen kipróbálják. Kezdje az étkezést a gombás csirke levesben lévő gombócokkal, majd folytassa az ízletes, forró mártásban lévő csont nélküli bo-bo csirkedarabkák felé. A chili olajban lévő gombócok tüzes ízt kölcsönöznek, míg a Yibin stílusú ran tészta, melyet szecsuáni égető tésztának is ismernek, bizsergető ízt hagy a szájpadlásán.

Ha kalandvágyó, merüljön el a “Ma-La Szecsuáni” ételek lenyűgöző világában. A “Ma-La” a Szecsuáni konyha jellegzetes, zsibbasztóan fűszeres kombinációjára utal. Ezek az ételek nem gyenge lelkűeknek készültek, de egyedülálló és felejthetetlen ízkalandot kínálnak. Az étlapon szerepelnek hideg ételek is, beleértve a Szecsuáni savanyúságot és a tejpárlattal tálalt különféle kacsanyelvvel, bambusz lombozával és tojástekercsel kapcsolatos kreációkat.

A ma-la ételek intenzív ízeinek kiegyensúlyozására a Mountain House hagyományosabb lehetőségeket kínál, például szechuáni borssal és baconnal sült rizst. Egy igazán emlékezetes desszertért kóstolja meg az őszibarack rezinrizs gombócokat vagy az édes részeg zselét. Azonban semmi sem elégséges egy nagy adag csokoládéfagylalt potyogóval, hogy lehűtse a rendszert egy ilyen izgalmas étkezés után.

A Mountain House Rowland Heightsben arra hívja fel a figyelmet, hogy felejthetetlen gasztronómiai utazásra induljon a Szecsuáni konyha merész és vibráló ízei által. Legyen ön tapasztalt Szecsuáni rajongó vagy kíváncsi gasztroblogger, aki egyedi élményre vágyik, ez az étterem garantálja, hogy egy olyan lakomát nyújtson, ami még többre készteti majd ön.