Shanghai Chinese Cuisine Says Farewell to Iconic Location After 44 Years

Egy ikonikus központi fresnoi kínai étterem 44 évnyi üzemeltetés után becsukja kapuit. A Blackstone és Griffith utcában található Shanghai Chinese Cuisine étterem kedden zár be.

“Tény, hogy sosem szerettem volna bezárni az éttermet. Szerettem volna folytatni a Shanghait, de minden körülmények között, anyagilag többé nem tudok megengedni magamnak, hogy ezen a helyszínen maradjak” – mondta a tulajdonos, Pauline Dunn.

Az elmúlt pár évben az éttermet rablók és vandalizmus áldozatává tették. 2022-ben a légkondicionáló egységből ellopták a réz alkatrészeket. Az ablakokat többször is betörték vandalizálók.

Dunn és férje, Jacky Chan évekig dolgoztak Sanghajban, mielőtt 2000-ben ő lett a tulajdonosok egyike. Ő és két másik társa átvették az irányítást Tommy Fongtól, aki 1980-ban nyitotta meg a Shanghait.

“Alig várom, hogy lássam a Shanghait egy új helyen folytatódni a jövőben. Ott leszek, hogy segítsem a támogatást” – mondta Fong unokája, David Wong.

Dunn szerint Wong olyan, mintha család lenne számára, és ugyanez igaz az ügyfeleire is.

“Ez a kedvenc helyünk, ahol ellátogatunk, és most már nem tudunk bemenni, hogy üdvözöljük Pauline-t vagy a pincéreket, a felszolgálókat, nagyon kedvesek itt” – mondta Gilbert Avila vendég.

Kedden lesz az utolsó lehetőségü a vendégeknek, hogy élvezni tudják népszerű ételeiket, mint például a híres kínai csirkesaláta.

Dunn szerint amint talál egy új helyszínt, újra megnyitja Shanghainak a közismert és szeretett nevét.

A hírekkel kapcsolatos frissítésekért kövessék Nic Garcia-t a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon.

Minden jog fenntartva © 2024 KFSN-TV.

Egy ikonikus központi fresnoi kínai étterem bezárja kapuit. A Shanghai Chinese Cuisine étterem, amely a Blackstone és a Griffith utca sarkán található, 44 évnyi üzemelés után kedden zár be.

Az étterem tulajdonosa, Pauline Dunn elmondta: “Soha nem szerettem volna bezárni az éttermet. Szerettem volna folytatni a Shanghait, de anyagilag már nem tudok itt maradni minden körülmények között.”

Az elmúlt években az étterem többször rablás és vandalizmus áldozatává vált. 2022-ben ellopták a légkondicionáló egység réz alkatrészeit. Az ablakokat is többször betörték a vandalizálók.

Dunn és férje, Jacky Chan hosszú ideig Sanghajban dolgoztak, mielőtt 2000-ben ők lettek az étterem tulajdonosai. Ők vették át a Shanghait Tommy Fongtól, aki 1980-ban nyitotta meg az éttermet.

Fong unokája, David Wong azt mondta: “Alig várom, hogy a Shanghai egy új helyen folytatódjon a jövőben. Ott leszek, hogy segítsem a támogatást.”

Dunn szerint Wong olyan, mintha a családhoz tartozna, és ugyanez igaz az ügyfeleikre is.

“Ez a kedvenc helyünk, ahova mindig ellátogatunk, és most már nem tudunk bemenni, hogy üdvözöljük Pauline-t vagy a pincéreket, akik nagyon kedvesek itt” – mondta egy vendég, Gilbert Avila.

Kedden lesz az utolsó lehetőség a vendégek számára, hogy élvezhessék a népszerű ételeket, például a híres kínai csirkesalátát.

Dunn szerint amint talál egy új helyszínt, újra megnyitja a Shanghai éttermet.

Forrás: [KFSN-TV](https://abc30.com/)