Három walesi kínai étterem verseng a “Legjobb Étterem Walesben” címért

A Golden Chopsticks Awards kiválasztotta a három walesi kínai éttermet, amelyek a 2024-es év legjobb étterme Walesben kategóriában versengenek. A győztes kihirdetésre április 29-én kerül sor a Londonban található Royal Lancaster szállodában rendezett ceremónián.

Az elismerést olyan kínai és délkelet-ázsiai konyhát kínáló helyeknek ítélik oda, amelyek nagyban hozzájárulnak az Egyesült Királyság vendéglátóiparához, és elismerik a szakemberek munkáját. A díj jelöltjei walesi kategóriában a Gigi Gao’s Favourite Authentic Chinese étterem Swanseában, a Lokky’s étterem Saundersfootban és a The Dragon Palace étterem Saundersfootban. A Gigi Gao’s továbbá versenyben van a Legjobb Vegetáriánus/Vegán Étel kategóriában.

Az idei étteremkritikákért iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért a kávé mindig és brilliáns új funkciókért. OLVASD EL Továbbá, a hat walesi fish and chips étterem közül hat a legjobb 50 közé került 2024-ben. OLVASD EL: A nagy népszerűségnek örvendő étteremben ettem, amiről valószínűleg még nem hallottál.

A Golden Chopsticks Awards idén ismét visszatér az ötödik évében, és a közönség szavazhatott az elismerésekért január 8-ától. Az elismerést 2017-ben alapította Gok Wan MBE televíziós műsorvezető, divatstílus-szakértő és író, Lucy Mitchell, az Oriental Food Specialist SeeWoo UK ügyvezető igazgatója és Sarah Lewis vezető étel- és italkommunikációs szakember.

A Lokky’s reméli, hogy sikerül megnyernie a címet második egymást követő évben, miután legutóbb győztesnek bizonyult Wales legjobb étterme címért. A másik két döntősnek is voltak korábbi sikerei a versenyen, a Gigi Gao’s 2021-ben, míg a The Dragon Palace 2019-ben hozta el az elsőséget.

Próbálja ki a WalesOnline Prémiumot az ingyenes regisztrációval, hogy megszabaduljon az hirdetésektől, élvezze a szórakoztató rejtvényeket és élvezze az új, lenyűgöző funkciókat.

Kérdések és válaszok:

1. Mik azok a Golden Chopsticks Awards?
A Golden Chopsticks Awards egy olyan díj, amelyet a walesi kínai éttermeknek ítélnek oda a legjobb étterem kategóriában Walesben.

2. Mikor kerül sor a győztes kihirdetésre?
A győztes kihirdetése április 29-én lesz a Londonban található Royal Lancaster szállodában rendezett ceremónián.

3. Milyen jellemzőkkel rendelkeznek azok a helyek, amelyek elnyerhetik a díjat?
Az elismerést olyan helyeknek ítélik oda, amelyek kínálnak kínai és délkelet-ázsiai konyhát, és nagyban hozzájárulnak az Egyesült Királyság vendéglátóiparához.

4. Melyek a walesi kategória jelöltjei?
A jelöltek a Gigi Gao’s Favourite Authentic Chinese étterem Swanseában, a Lokky’s étterem Saundersfootban és a The Dragon Palace étterem Saundersfootban.

5. Melyik étterem versenyez továbbá a Legjobb Vegetáriánus/Vegán Étel kategóriában?
A Gigi Gao’s továbbá versenyben van a Legjobb Vegetáriánus/Vegán Étel kategóriában.

Kulcs fogalmak és szakkifejezések:

– Golden Chopsticks Awards: Egy díj, amelyet a walesi kínai éttermeknek ítélnek oda a legjobb étterem kategóriában Walesben.
– kínai és délkelet-ázsiai konyha: Azon ételek és kulináris technikák összessége, amelyek Kínából és a Délkelet-Ázsia régióból származnak.
– vendéglátóipar: Az ételek és italok értékesítésével és szolgáltatásával foglalkozó iparág.

Ajánlott kapcsolódó linkek:

Gigi Gao’s
Lokky’s
The Dragon Palace
Golden Chopsticks Awards
SeeWoo UK