Új névvel debütál a stílusos Shanghai Noir étterem

Bevezetésként még mindig fekszik rajtunk az az elegáns stílus, amelyet a Shanghai Noir étterem nyújtani szeretne. Ez a brasserie hatalmas lendülettel indul, hogy megidézze a 20. századi 20-as és 30-as évek sanghaji fénykorát. Az ügyes mozdulatokkal operáló séfek által vezérelt menü a pikáns keverékek újragondolását ígéri, ami az Egyesült Államokban nagy népszerűségnek örvend a közelmúltban.

Az előételek között megtalálható lesz a fekete bab pácolt osztriga, a Kínában jól ismert öt fűszerezett marhahús, valamint a paneer fokhagyma tejszínnel töltött gomba bao. A fokhagymás csirkehusi és a zöldpapaya-mangó saláta pedig új szintre emelik az ételek ízvilágát.

A főételek között szerepel majd egy kacsasült, amelyet a ‘világ legcsípősebb chilije’ készített fel, és Glenmorangie tűz-szósszal tálalnak. A levesek, tészták és a hagyományos kínai ételek is megtartják a múltbéli gyökereiket, de egy kis, meglepő Sanghaj-i “noir” fordulatot kaptak.

A koktélok varázslója, Nick Smith hozza el nekünk a különleges ízkombinációkat a Shanghai Noirban. Az étlapon szerepel a Tűzijáték (Sichuan-bors infúziós gin, Campari, vermouth, narancs keserű, mangó szirup és szóda) és a Shanghai Margarita (Tequila blanco, kiwi, koriander, lime és mandula).

„Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük étteremcsoportunk következő fejezetét. A Yaatra az elmúlt 18 hónapban egyre erősebbé vált, és hálásak vagyunk, hogy Londonban és a turisták körében a legjobb fine-dining indiai konyha felkeresi vendégeinket – mondta English. „Mindig is szerettünk volna kísérletezni olyan koncepciókkal, amelyek Indiára és a környező országokra fókuszálnak, és a gyönyörű alsó rész kiváló lehetőséget nyújtott számunkra arra, hogy megvalósítsuk ezeket az ambíciókat. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy most két eltérő, de összekapcsolt konyhával rendelkezünk, az új Indo-Kínai brasserie-val, a Shanghai Noirral. Sok mindent kell még felfedeznünk!”.

A mindenki által ismert és elismert Yaatrát eredetileg 2021-ben indította Atul Kochhar, a híres indiai séf, Mathura néven, de az éttermet teljes irányítása alá vevő English átvételekor megváltoztatták a nevét.

Frequently Asked Questions (Gyakran Ismételt Kérdések):

1. Mi a Shanghai Noir étterem stílusa?
– A Shanghai Noir étterem a 20. század 20-as és 30-as éveinek sanghaji fénykorát idézi meg.

2. Milyen ételek találhatók az előételek között?
– Az előételek között szerepel a fekete bab pácolt osztriga, az öt fűszerezett marhahús és a paneer fokhagyma tejszínnel töltött gomba bao.

3. Milyen főételek vannak az étlapon?
– Az étlapon szerepel egy kacsasült, amelyet a ‘világ legcsípősebb chilije’ készített fel, és Glenmorangie tűz-szósszal tálalnak.

4. Ki hozza el a különleges koktélokat a Shanghai Noirban?
– Nick Smith, a koktélok varázslója, hozza el nekünk a különleges ízkombinációkat.

5. Ki indította eredetileg a Yaatra nevű éttermet?
– Atul Kochhar, a híres indiai séf indította eredetileg a Yaatra éttermet, amelyet English átvételekor neveztek át Shanghai Noirra.

Definitions and Key Terms (Definíciók és Kulcsszavak):

– Brasserie: Francia étteremstílus, olyan hely, ahol különböző ételek és italok széles választékát kínálják.

– Pikáns: Élénk, ízes, fűszeres ízekkel rendelkező.

– Osztriga: Tengeri kagyló, melyet nyersen vagy főzve fogyasztanak.

– Fokhagyma: Csípős ízű gyógynövény, amely gyakran használatos fűszerként az ételekben.

– Bao: Ázsiai gőzölt péksütemény, melyet töltelékkel, például hússal vagy zöldségekkel töltenek.

– Gtk.: Étterem.

Related Links (Kapcsolódó linkek):
Shanghai Noir
Glenmorangie