A Legendary Taste of China in New Jersey

Chinese cuisine has become a beloved part of American culture, and nowhere is this more evident than in New Jersey. With a plethora of exceptional Chinese restaurants to choose from, one establishment has risen above the rest, garnering the praise of multiple national foodie outlets.

Hunan Taste, a family-owned and operated restaurant, has been serving the community since 1986. While their menu offers a delightful array of Americanized Chinese dishes, it never fails to impress with its unique and authentic flavors. The restaurant’s dedication to quality and attention to detail has made it a favorite among locals and critics alike.

The Best in the State

Hunan Taste has earned the prestigious title of the best Chinese restaurant in New Jersey, as unanimously agreed upon by leading food publications such as Love Food, The Daily Meal, and Eat This, Not That. It is incredibly rare for these outlets to be in such alignment, further underscoring the exceptional nature of this establishment.

The restaurant’s popularity can be attributed to its accessibility, affordability, and the wide variety of dishes it offers. From delectable stir-fries to spicy noodle soups, Hunan Taste caters to a diverse range of palates. They also provide vegetarian and vegan options, ensuring that everyone can indulge in their mouthwatering creations.

An Unforgettable Experience

Stepping into Hunan Taste is like taking a trip back in time. The restaurant’s detailed interior design transports guests to an old 80s Hong Kong eatery, evoking a sense of nostalgia and charm. One Yelp reviewer fondly noted, “If you reminisce on those old-time American Chinese restaurants, this place is the ultimate trip down memory lane.”

As you savor their renowned dishes, such as the succulent Shrimp with Broccoli and the irresistible Sesame Chicken, you’ll understand why Hunan Taste deserves a visit from the Food Network.

In a state renowned for its extraordinary culinary scene, Hunan Taste stands out as a true gem. Its commitment to providing exceptional Chinese cuisine, combined with a warm and inviting atmosphere, has earned it a well-deserved place in the hearts and stomachs of New Jersey locals. So, if you’re in the Garden State and seeking an unforgettable taste of China, look no further than Hunan Taste of Denville and Montclair.

Kínai konyha az amerikai kultúra elengedhetetlen részévé vált, és ezt sehol sem látni jobban, mint New Jerseyben. A számtalan kiváló kínai étterem közül kiemelkedik egy hely, amely elnyerte több nemzeti ételkritikus elismerését.

A Hunan Taste, egy családi vállalkozás, 1986 óta szolgálja a közösséget. Menüjük egy kellemes választékot kínál az amerikanizált kínai ételekből, de soha nem hagyja figyelmen kívül a sajátos és autentikus ízeket sem. Az étterem minőségéhez és részletgazdagságához tartós elkötelezettsége tette kedveltté a helyiek és a kritikusok körében egyaránt.

A Legjobb az Államban

A Hunan Taste-nek sikerült megszereznie a New Jersey legjobb kínai éttereme címet, amit a Love Food, The Daily Meal és az Eat This, Not That vezető élelmiszerkiadványok egybehangzóan elismertek. Rendkívül ritka, hogy ezek a kiadványok ilyen egyetértésben legyenek, amely tovább hangsúlyozza a hely különlegességét.

Az étterem népszerűségét annak elérhetőségének, megfizethetőségének és a kínált ételek széles választékának köszönheti. A zamatos roppanós sütésektől a csípős tészta levesekig a Hunan Taste különböző ízlésű vendégeket is kiszolgál. Továbbá, vegetáriánus és vegán lehetőségeket is kínálnak, így mindenki részt vehet a nyálcsorgató kreációkban.

Felejthetetlen Élmény

A Hunan Taste-ben való belépés olyan, mintha visszautaznánk az időben. Az étterem részletes belső tervezése az 1980-as évek régi hongkongi éttermébe repíti a vendégeket, nosztalgiát és bájt ébresztve. Egy Yelp értékelő örömmel jegyezte meg: “Ha nosztalgiával gondolsz azokra az időkre, amikor az amerikai kínai éttermek még ilyenek voltak, ez a hely abszolút visszatérés egy nosztalgikus utazáshoz.”

Amikor élvezni fogjuk a híres ételeiket, mint a szárnyas brokkolival vagy az ellenállhatatlan szezámcsirkét, megértjük, miért érdemli meg a Hunan Taste a látogatást a Food Networktől.

Egy olyan államban, amely híres a rendkívüli gasztronómiájáról, a Hunan Taste kiemelkedik igazi gyöngyszemként. A kiemelkedő kínai konyha iránti elkötelezettsége, a meleg és barátságos légkörrel együtt megérdemelte a helyet a New Jerseyben élők szívében és gyomrában. Tehát, ha a Kert Államban vagy, és felejthetetlen kínai ízekre vágysz, ne keress tovább, mint a Hunan Taste Denville és Montclair éttermek.