Egy hosszú ideje működő kínai étterem örökre bezárt Mississaugában

Egy hosszú ideje működő kínai étterem végleg bezárt Mississaugában. A Shanghai House étterem a 1014 Burnhamthorpe Rd. E. címen található hely bezárt, erről az étterem tulajdonosai bejegyzést tettek közzé. Az étterem sok éven keresztül működött egy kis plázában, a Burnhamthorpe és Tomken út kereszteződésénél. Az emberek visszaemlékeznek arra, hogy gyerekkoruktól jártak ide.

Januárban rövid bejegyzés jelent meg az étterem Facebook oldalán, melyben bejelentették a leállást. “Bezártunk. Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki támogatott bennünket az évek során” – áll az üzenetben.

A bejegyzés azt ajánlja, hogy a vendégek próbálják ki az újonnan nyílt Urumchi Ujgur Konyhát, amely az étterem helyén nyitott. “Egy barátságos, családi étterem, hasonlóan az enyémünkhöz volt” – mondta a Shanghai House. Sokan megjegyezték, hogy hiányozni fog nekik a Shanghai House, különösen a párolt csirke. “Azóta ettem az éttermükben, mióta középiskolába jártam – olyan jó időket töltöttünk itt” – írta valaki a Facebookon. “Az a párolt csirke olyan finom volt…” – tette hozzá. “Én gyerekkorom óta járok az éttermükbe. Nagy veszteség, de megértem, ha úgy döntöttetek, hogy lezártok” – írta egy másik személy. “Nagyon fogtok hiányozni! Senki sem készített Krabos Rangoont vagy forró párolt csirkét, mint ti.”

Az étterem jó véleményeket is kapott a Google-n. “Kitűnő hely, ahol autentikus kínai ételt lehet elvinni. Próbáld ki a sült rizzsel kínált párolt csirkét. Fantasztikus. Itt eszünk már több mint 10 éve” – írta egy másik személy a Google-n.

Az új étterem az ujgur konyhára összpontosít, amely Kína északnyugati részéről származik. Az étlapon megtalálhatók a hagyományos ujgur ételek, mint például a párolt bárány, a naan kenyér és a parmuda, egyfajta samosa.

Gyakran Ismételt Kérdések (FAQ):

1. Miért zárt be véglegesen a Shanghai House étterem?
A Shanghai House étterem Mississaugában a Burnhamthorpe Rd. E. címen található helyen végleg bezárt. Erről az étterem tulajdonosai bejegyzést tettek közzé.

2. Hol található az étterem?
Az étterem egy kis plázában működött a Burnhamthorpe és Tomken út kereszteződésénél.

3. Mikor jelent meg a leállásról szóló bejegyzés?
Januárban jelent meg egy rövid bejegyzés az étterem Facebook oldalán, melyben bejelentették a leállást.

4. Milyen ajánlást tettek az étterem vendégeinek?
Az étterem ajánlotta, hogy a vendégek próbálják ki az újonnan nyílt Urumchi Ujgur Konyhát, amely az étterem helyén nyitott.

5. Mi volt a Shanghai House étterem népszerű étele?
Sokan hiányozni fog nekik a Shanghai House, különösen a párolt csirke, amit sokan dicsértek.

6. Milyen véleményeket kapott az étterem a Google-n?
Az étterem jó véleményeket kapott az autentikus kínai ételről és a kiszállítás lehetőségéről.

7. Milyen új étterem nyitott az eredeti helyén?
Az új étterem az ujgur konyhára összpontosít, amely Kína északnyugati részéről származik. Az étlapon megtalálhatók a hagyományos ujgur ételek, mint például a párolt bárány, a naan kenyér és a parmuda.

Kulcsszavak és kifejezések meghatározása:

– Urumchi Ujgur Konyha: Az étterem, amely az eredeti Shanghai House helyén nyitott, az ujgur konyhára összpontosít, mely Kína északnyugati részéről származik.
– Párolt csirke: Egy olyan étel, ami a Shanghai House étterem egyik népszerű fogása volt. A csirkét párolják, majd különféle fűszerekkel és szósszal tálalják.
– Krabos Rangoon: Egy olyan étel, ami a Shanghai House étteremben is elérhető volt. Ez egy főzött vagy sült tészta, töltött krabbal és krémsajttal.
– Burnhamthorpe Rd. E.: Az az utca, ahol a bezárt Shanghai House étterem található.

Kapcsolódó linkek:

urumchiujgurkonyha.hu: Az újonnan nyílt Urumchi Ujgur Konyha weboldala.
Burnhamthorpe Rd. E. térképe: A Burnhamthorpe Rd. E. cím helye a Google Térképen.