Megosztott reakciók az új vegán csirkespecialitásra a Panda Express-nél

A Panda Express együttműködve a Beyond szendvicselést elkészítő céggel, örömöt szereztek a vegetáriánusoknak azzal, hogy vegán változatot készítettek a jellegzetes Orange Chicken ételükből. Azonban a korlátozott időre elérhető menüelem sok rajongót vonzott, akik azóta csalódottságukat fejezik ki amiatt, hogy a vállalat nem tette állandóvá ezt a választást.

A Beyond Orange Chicken hiánya azonban nem okoz nagy mélységes szomorúságot a Panda Express alkalmazottai között. A nyilvános elismerés ellenére sok munkavállaló jelentette, hogy az étel bizonyos régiókban nem kel túl jól. Az evéseltetvesornál egy alkalmazott úgy nyilatkozott, hogy “mindig a gőzös asztalon állt és megöregedett, kellemetlen lett”. Az ételt sokan negatívan értékelik, és néhányan undorítónak nevezték.

Ennek a reakciónak részben az lehet az oka, hogy nehézségbe ütközik a növényi alapú fehérjék főzése. Egy munkavállaló a Reddit oldalon bevallotta, hogy “mindig odaragadt és leégett az edényekhez”. Mások is hasonló tapasztalattal rendelkeztek, mondván, hogy kellemetlen volt elkészíteni. Egy alkalmazottat különösen bosszantott a Beyond csirke bűzlő, sajtos szaga. Az alkalmazottak szintén figyelmeztetik, hogy a növényi alapú fehérjét ugyanabban a serpenyőben és wokban főzik, mint az igazi húst, tehát nem teljesen vegetáriánus vagy vegan. Bár néhány vásárlóról pozitív vélemények érkeztek, úgy tűnik, hogy az étel több problémát okoz, mint amennyit megér.

Gyakori kérdések

Mi az a Panda Express és miért fontosak az általuk kínált vegán ételek?
– A Panda Express egy étteremlánc, ami kínai stílusú ételeket kínál az Egyesült Államokban. Fontos a vegán ételek kínálata, mert egyre több ember választja a vegán életmódot, és szeretnék, ha a Panda Express is tartalmazna olyan opciókat, amelyek megfelelnek nekik.

Mi a Beyond Orange Chicken?
– A Beyond Orange Chicken egy vegán változata a Panda Express jellegzetes Orange Chicken ételének. A Beyond Meat nevű cég által készített növény alapú hús alternatívával készül.

Miért csalódtak sokan, hogy a Panda Express nem tette állandóvá a Beyond Orange Chicken?
– A Beyond Orange Chicken korlátozott ideig volt elérhető a Panda Express menüjében, és sok rajongó számított arra, hogy ez a választás tartósan megtalálható lesz az étteremben. Amikor ez nem történt meg, sokan csalódottságukat fejezték ki.

Miért nem jelent nagy problémát a Beyond Orange Chicken hiánya a Panda Express alkalmazottai között?
– Az alkalmazottak között nem jelent nagy mélységes szomorúságot a Beyond Orange Chicken hiánya. Sokan jelentették, hogy az étel negatívan értékelik, és voltak kellemetlen tapasztalataik az elkészítése során, mint például hogy odaragadt és leégett az edényekhez.

Miért okoz nehézséget a növényi alapú fehérjék főzése?
– Néhány alkalmazott szerint nehézséget okoz a növényi alapú fehérjék főzése. Az edényekhez ragadás és a leégés gyakori probléma lehet. Továbbá, az alkalmazottak figyelmeztettek arra, hogy az étel azonos serpenyőben és wokban készül, mint az igazi húsok, tehát nem teljesen vegetáriánus vagy vegán.

Kapcsolódó linkek:

Panda Express
Beyond Meat
Reddit