Egy egyedülálló gasztronómiai élmény a Cloud Asian Fusion & Barban

A Quincy-i Avenue egyik kínai étterme bezárta kapuit, ami egy új lehetőséget teremtett Jeffrey Huangnak és három barátjának. Így jött létre a Cloud Asian Fusion & Bar, amely az elmúlt 15 évben a legizgalmasabb gasztronómiai kalandokat kínálja vendégeinek.

Huang elárulta, hogy a vállalkozás megalapítása egy spontán ötlet volt, amit azóta sem bántak meg. A Cloud külsőleg nem hívja fel magára a figyelmet, mindössze egy sor üzlet között található. Belül viszont meglepődve fedezhetjük fel az “ipari chic” stílust, betonfalakkal, kiálló vasrudakkal, hosszú fekete láncokból készített elválasztókkal és egy hatalmas betonszoborral, amely a falból kinövő növényeket tartja a kezében.

A Cloud célja, hogy az étel és ital a fotogén ételek és italok világába repítsék vendégeiket, amelyek nemcsak jól néznek ki, hanem fantasztikusan ízlenek is. A jó kiszolgálás, az étel és ital, valamint a hangulat együttesen teszik őket más vendéglátóhelyektől.

Az ételkínálatot ázsiai fusionnak írhatjuk le, amelyben modern technikákat és ízeket felhasználva adnak sajátos twistet a hagyományos kínai ételeknek. A kedvelt ételeik közé tartozik a steakkel készült sült rizs, az “üvegudvarban” tálalt homáros sült rizs, valamint a tűzvörös utcai tészta.

A Cloud nemcsak az ételkülönlegességekben, hanem a koktélokban is meglepő megoldásokat kínál. Az Influencer névre keresztelt italuk egy kincsesládában kerül felszolgálásra, amely szárazjégből készült füsttel van megtöltve. Amikor kinyitják a ládát, a száraz jég eloszlik, és előtűnik a koktél, amely Casamigos tekilából, guava gyümölcsből, grépfrútlevérből, frissen facsart lime levéből és triple sec-ből készült.

Huang elmondta, hogy az emberek mindig elragadtatással reagálnak a koktéljukra és gyakran keresik a fotogén italokat. Más népszerű koktélok közé tartozik a Black Pearl, amely Bacardi rumot, Chambord likőrt, fekete áfonyát, lime-szódát és ményes glittert tartalmaz, valamint a Lycheetini, amely Tito’s vodkát, Soho lycheet és lychee-levet tartalmaz.

A Cloud Asian Fusion & Bar a hagyományos éttermek közül kiemelkedő élményt nyújt az ázsiai ízek és modern kulináris technikák egyedülálló kombinációjával. Fedezze fel Ön is a hely különleges atmoszféráját és készítse el a saját Instagram-méltó ételeit és koktéljait. Az étterem a hét minden napján este 5-től 1-ig tart nyitva, a konyha pedig éjfélig áll rendelkezésre. Bármilyen kérdés esetén vegye fel velük a kapcsolatot a [email protected] e-mail címen, vagy hívja a 617-405-4078-as telefonszámot. További információért látogasson el a cloudfusionbar.com weboldalra.

A Quincy-i Avenue egyik kínai étterme bezárta kapuit, és helyét átadta a Cloud Asian Fusion & Bar-nak. Az étterem a legizgalmasabb gasztronómiai kalandokat kínálja vendégeinek, és az elmúlt 15 évben számos újítást hozott az ázsiai fusion ételek és koktélok világában.

A Cloud kinézete egyszerű, de belül meglepő designelemekkel rendelkezik. Az “ipari chic” stílus jelenik meg a betonfalakban, kiálló vasrudakban, hosszú fekete láncokból készült elválasztókban és egy hatalmas betonszoborban, amely a falból kinövő növényeket tartja.

Az étel és ital a Cloud-ban nemcsak jól néz ki, hanem fantasztikusan ízlik is. Az ételkínálat ázsiai fusion ételekből áll, ahol a hagyományos kínai ételeknek modern technikákat és ízeket adnak. Néhány népszerű étel közé tartozik a steakkel készült sült rizs, az “üvegudvarban” tálalt homáros sült rizs és a tűzvörös utcai tészta.

A koktélkínálat is különleges a Cloud-ban. Például az Influencer koktélt egy kincsesládában szolgálják fel, amely szárazjéggel van megtöltve. Más népszerű koktélok közé tartozik a Black Pearl és a Lycheetini.

A Cloud Asian Fusion & Bar egyedülálló élményt nyújt az ázsiai ízek és modern kulináris technikák egyedi kombinációjával. A vendégek készíthetnek saját Instagram-méltó ételeket és koktélokat. Az étterem minden nap este 5-től 1-ig tart nyitva, és a konyha éjfélig rendelkezésre áll.

Kapcsolatfelvétel az étteremmel: [email protected], vagy telefon: 617-405-4078.

További információért látogasson el a cloudfusionbar.com weboldalra.